Website ontwikkeling

Jouw plek op het internet

Het ontwikkelen van een website neemt verschillende factoren met zich mee. Zo moet het design pakkend en gebruiksvriendelijk zijn, maar ook denken aan de zoekmachines. De website moet immers goed in de zoekresultaten naar voren komen, om zo meer gerichte bezoekers te vergaren.

Website laten maken

Tijdens het ontwikkelproces nemen wij allereerst de wensen van de klant op. Wat moet de site uitstralen? Welke functionaliteiten zijn nodig? Dit gebeurt tijdens een co-creatie sessie met de klant, maar kan ook worden afgestemd via een gesprek of vragenlijst.

Vervolgens wordt er een schets opzet gemaakt, welke na goedkeuring wordt uitgewerkt. De site is gebaseerd op het Content Management System (CMS) van WordPress. Hierdoor kan je als eindgebruiker gemakkelijk de teksten aanpassen en nieuwe pagina’s en afbeeldingen toevoegen.

Meer dan alleen webdesign

De websites die worden ontwikkeld door Ten Hacken Online zijn responsive. Dit betekent dat de website perfect wordt weergegeven op ieder scherm. Zo is de site goed te zien op smartphones, laptops en tablets. Dit zorgt voor gebruikersgemak, maar ook voor meer conversies.

Zoekmachines in het achterhoofd

De site is zo gebouwd dat het voor zoekmachines eenvoudig is om deze te doorzoeken. Zo word je gevonden op de zoekwoorden die jij wilt, waardoor je meer potentiële klanten ontvangt op je website.

Zelf je website onderhouden

Het WordPress CMS maakt het eenvoudig om je eigen website te onderhouden. Hiervoor heb je geen voorkennis nodig. Hierdoor wordt het voor iedereen mogelijk om nieuws, informatie en afbeeldingen bij te werken.


Intergratie

Ten Hacken Online breidt websites uit met integratie mogelijkheden zoals webshops, vacature systemen en reserveringssystemen.


Aantrekkelijk tarief

Een aantrekkelijk tarief zorgt voor een betaalbare website voor iedereen.


Alle devices

Mijn websites zijn geschikt voor alle apparaten. Hierdoor kunnen jouw klanten gemakkelijk bezoeken via desktop, tablet en smartphone.

Hosting

Jouw website data wordt ondergebracht in een veilige online omgeving, welke wordt beheerd door Ten Hacken Online.

E-mail

Professionele e-mail adressen helpen je om te communiceren met klanten. Ik maak e-mail adressen aan met jouw domeinnaam.

Domeinnaam

Je ontvangt een .nl domeinnaam bij jouw website. Tegen een kleine meerprijs zijn ook andere extensies beschikbaar.

Meten en analyseren

Het aantal bezoekers en hun gedrag wordt eenvoudig weergegeven in geïnstalleerde tools die direct tot jouw beschikking zijn.

Beheer

Het eenvoudige WordPress Content Management Systeem (CMS) stelt je in staat om zelf jouw website te onderhouden.