SEO tekst schrijven

Het schrijven van de perfecte SEO tekst

Het schrijven van SEO teksten gaat niet alleen over zoekmachines. Het gaat om een commerciële tekst, die aanzet tot actie en past in de content strategie. Daarnaast wordt rekening gehouden met de wensen van de zoekmachines, zoals keyword density en het aantal woorden.

Naast het schrijven van SEO teksten help ik met een zoekwoordonderzoek. In dit onderzoek maak ik een overzicht van de woorden die interessant zijn om op te focussen. Vervolgens ga ik met deze woorden aan de slag om passende teksten te schrijven.

Het nut van SEO webteksten

Het belang van zoekmachines op het internet is groot. Een gemiddelde website ontvangt haar grootste deel bezoekers uit de organische resultaten. Door hoog te scoren op gerelateerde zoekwoorden kan je als website makkelijk online gevonden worden. Door de teksten af te stemmen op deze woorden, gecombineerd met andere technieken, kan de positie versterkt worden.

Waarom in zee met Ten Hacken Online?

Met jarenlange ervaring heb ik al meer dan honderden artikelen op het internet gepubliceerd. Voordat ik begin met schrijven verdiep ik me kundig in het onderwerp en laat ik mij graag sturen door de wensen van de klant. Zo schrijf ik de teksten die aansluiten bij zowel de wensen van de klant als de zoekmachines. Ik werk met een aantrekkelijk tarief van slechts 3 eurocent per woord, exclusief BTW.

Ik schrijf teksten voor…

  • Blogs
  • Informatieve websites
  • Webshops
  • Landingpagina’s
  • En meer…

Scherp tarief

Een scherp tarief van slechts 3 eurocent per woord, exclusief BTW.

SEO geoptimaliseerd

De teksten zijn afgestemd op zowel de bezoeker als de zoekmachines.

Conversie gericht

De teksten zijn gebaseerd op de conversie doelen van jouw website.