Over Ten Hacken Online

Waar veel online marketing bedrijven zijn ontstaan uit commercieel belang, is Ten Hacken Online begonnen door passie voor het internet. Deze passie vloeit voort uit de liefde voor massive multiplayer online role-playing games (MMORPG). Toen deze games als paddenstoelen uit de grond schoten, begon Ten Hacken Online met het ontwikkelen van een eigen variant. De eerste website was een feit!

Ondertussen is deze kennis door de jaren heen uitgebreid naar andere vlakken. Zo zijn er tientallen websites ontwikkeld voor klanten, van recruitment tot webshops, en heeft Ten Hacken Online een portfolio aan eigen websites opgebouwd. Deze waren vooral gericht op opkomende technologieën, zoals 3D printing en zonne-energie.

Ook heeft Ten Hacken Online ervaring opgedaan in het ontwikkelen van websites door middel van WordPress. Dit is een handig Content Management Systeem (CMS), wat iedereen in staat stelt om een eigen website bij te houden. Ten Hacken Online heeft ook kennis over zoekmachine optimalisatie (SEO), Adobe Photoshop, Google Analytics, Google Search Console, WooCommerce en iDeal integratie. Dit stelt Ten Hacken Online in staat om websites te ontwikkelen welke geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines met handige (analytische) tools.


Thomas ten Hacken

Thomas ten Hacken is een online marketeer, freelancer en student. Ten Hacken Online is opgericht in 2010, dankzij mijn passie voor het internet, design en usability. Met mijn kennis, assisteer ik bedrijven en freelancers op het web. Dit doe ik vaak niet alleen, maar met een team van ervaren freelancers.

In 2015 heb ik een Bachelor in International Business and Management afgerond en gewerkt voor een internationaal luchtvaartbedrijf. Tijdens mijn studie en werk heb ik een hoop ervaringen opgedaan in Nederland, Maleisië, China en Japan.

Momenteel ben ik bezig met mijn Master of Science opleiding in Information Management aan de universiteit van Tilburg. Deze opleiding focust op het snijvlak tussen Business & IT. Daarnaast ben ik lid van de Design & Innovatie commissie van de studievereniging Asset | SBIT en ambassadeur van de Information Management studie.

7
Jaar ervaring
54
Websites ontwikkeld
38
Klanten
5
Websites in beheer